Novonabavljeni brod Unije zaplovio na liniji Mali Lošinj - Unije - Vele Srakane - Susak

Treći od pet brodova priključenih floti u 2023. godini preuzeo je svoju liniju

Nakon što je prošloga tjedna novonabavljeni klasični brod Unije uspješno odradio probnu plovidbu, danas je točno u 13:30 sati pod zapovjednikom Ivanom Jerolimićem preuzeo državnu brodsku liniju Mali Lošinj - Unije - Vele Srakane – Susak.

Brod Unije, izgrađen 2004. godine, donosi bolju kvalitetu usluge svim putnicima na navedenoj liniji riječkoga područja. Kapaciteta je 208 putnika i duljine 46.96 m, a proteklih je mjeseci u remontu prilagođen vizualnom identitetu Jadrolinije. Jadrolinija je jedan od nezaobilaznih čimbenika kako u svakodnevnom životu otočana, tako i cjelogodišnjoj povezanosti. Upravo zbog Jadrolinijine uloge u formiranju turističke ponude cijele zemlje, ključan je neprestani razvoj i ulaganje u sve dijelove poslovanja, a posebice u flotu.

Ulaganjem u bijelu flotu Jadrolinija doprinosi razvoju hrvatskih otoka, a brod Unije danas je postao trećim od pet brodova priključenih floti u 2023. godini koji je preuzeo svoju liniju i sigurni smo da će uspješno doprinijeti boljem životu otočana.“ izjavio je predsjednik Uprave Jadrolinije, David Sopta.

Jadrolinija

072 30 33 37

Cijena poziva s fiksne mreže je 0,03 EUR/min