Flota
Jadrolinije

Flota <br><strong>Jadrolinije</strong>

Put kroz život Jadrana

Naši brodovi tijekom ljetne sezone obavljaju više od 600 polazaka dnevno, a najfrekventnije linije održavaju se kontinuirano 24 sata na dan. Kroz modernizaciju i neprestano ulaganje u flotu osiguravamo konkurentnost i uspješnu prilagodbu svim suvremenim zahtjevima naših putnika.

  • više od 12 milijuna putnika godišnje
  • 3,5 milijuna vozila godišnje
  • 39 trajekata
  • 12 katamarana
  • 4 klasična broda
  • 2 trajekta na međunarodnim linijama

Trajekti lokalnih linija

Trajekti na lokalnim linijama svakodnevno povezuju otoke s kopnom, olakšavaju život otočana, a istovremeno novim posjetiteljima otkrivaju ljepote naših otoka. Idealni su ako na odmor idete automobilom ili možda biciklom, a trenutačno na 12 linija postoji mogućnost rezervacije karte za željeni polazak.

Pogledajte brodove

Katamarani

Jadrolinijini katamarani namijenjeni su svima koji u vrlo kratkom vremenu žele stići na odredište ili posjetiti više lokacija u kraćem vremenu. Idealni su ako putujete bez automobila te su opremljeni modernim i udobnim sjedalima te caffe barom.

Pogledajte brodove

Putnički brodovi

Putnički brodovi su legende naše flote. Dok jedan brod ima fan grupu na Facebooku, za drugi kažu da nije samo brod već čudo. Putujete li bez automobila i želite li osjetiti „Jadran kakav je nekad bio“, Lara, Postira, Unije i Premuda pravi su odabir.

Pogledajte brodove

Trajekti međunarodnih linija

Strani turisti koji se na svojem putu prema savršenom odmoru oslanjaju na Jadroliniju koriste međunarodne linije koje povezuju Hrvatsku s Italijom.

Pogledajte brodove

Jadrolinija

072 30 33 37

Cijena poziva s fiksne mreže je 0,03 EUR/min