Jadrolinija se predstavila na četiri velika turistička sajma

Jadrolinija se već tradicionalno prije početka sezone predstavlja na četiri velika turistička sajma u Münchenu, Berlinu, Beču i Napulju.

U prva tri mjeseca 2024. godine Jadrolinija se uspješno predstavila na četiri velika turistička sajma u Münchenu, Berlinu, Beču i Napulju. Jadrolinija već dugi niz godina aktivno sudjeluje na navedenim turističkim sajmovima, a predstavlja se u sklopu štanda Hrvatske turističke zajednice.

Prisutnost Jadrolinije na sajmovima u Italiji, Austriji i Njemačkoj je od izuzetne važnosti jer su putnici iz tih prijateljskih zemalja uvijek u velikom broju korisnici naših lokalnih, ali i međunarodnih linija (Dubrovnik – Bari, Zadar – Ancona i Split – Ancona).

Sudjelovanjem na ovakvoj vrsti manifesticija Jadroliniji se omogućuje dodatna vidljivost, otvara se prostor za uspostavljanje novih partnerstva i kontakata te nove poslovne prilike. Jadrolinija raznovrsnost svoje ponude predstavlja kako budućim partnerima, tako i svojim putnicima.

Prošloga tjedna paralelno su se odvijali sajmovi Ferien Messe u Beču i Borsa Mediterranea del turismo u Napulju u sklopu kojeg je Hrvatska bila zemlja partner. Sajam u Napulju posjetio je i naš Barba, a po prvi puta na Jadrolinijom štandu posjetitelji su mogli i osvojiti neke od Jadrolinijinih proizvoda sudjelovanjem u nagradnoj tomboli.

Kako nam je bilo, pogledajte u galeriji.

Jadrolinija

072 30 33 37

Cijena poziva s fiksne mreže je 0,03 EUR/min