Jadrolinija
Jadrolinija se pridružila akciji „Tjedan odmora vrijedan“
16.10.2020.

Rijeka, 16.10.2020. - Jadrolinija se pridružila akciji Hrvatske turističke zajednice i Ministarstva turizma i sporta „Tjedan odmora vrijedan“. Riječ je o akciji u sklopu koje će putnici u periodu od 16. do 25. listopada imati priliku otkrivati Hrvatsku i njezine poznate, ali i manje poznate ljepote uz značajne popuste. Cilj akcije jest poticanje putovanja kroz cijelu godinu, a uključilo se mnoštvo ponuditelja usluga - od smještaja, prijevoza, znamenitosti pa sve do ugostiteljskih usluga i različitih doživljaja.

Kao tvrtka čija je djelatnost u velikoj mjeri vezana uz turizam, Jadrolinija se rado pridružila ovoj akciji i ponudila put prema hrvatskim otocima po promotivnim cijenama. Jadrolinija će se u akciju „Tjedan odmora vrijedan“ uključiti odobravanjem popusta u iznosu od 20% na cijenu prijevozne karte za osobe i osobno vozilo i to na dvjema trajektnim linijama – Prizna – Žigljen i Split – Vis. Na taj će se način omogućiti povoljnije putovanje onima koji ljepotu otoka žele otkriti u svako godišnje doba. Popust će se odobravati u dane vikenda za vrijeme trajanja akcije, 17. - 18.10. te 23. - 25.10.2020. godine. Karte po promotivnim cijenama moguće je kupiti na prodajnim mjestima te putem web stranice Jadrolinije, a popust se neće odobravati na otočnu cijenu karte.

Jadrolinija pozdravlja ovu akciju i raduje se susretu s novim putnicima u Tjednu vrijednom odmora - na brodu!
       
       
       
lijevi kantun footer
Ovo je službena stranica Jadrolinije. Jadrolinija jamči za točnost podataka samo na svojoj stranici. Red plovidbe podložan je promjenama.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku. Više informacija o kolačićima možete pročitati ovdje. Za nastavak korištenja web stranice JADROLINIJA.HR kliknite na gumb „Slažem se“.

Slažem se