Jadrolinija
Dokumentarni film o dobrom duhu Jadrolinije dostupan na YouTube kanalu
12.5.2022.

U veljači ove godine, na godišnjicu smrti legende splitske luke, premijerno je prikazan dokumentarni film o životu Ante Mrvice, u Kući umjetnosti Arsen u Šibeniku. Režiju filma potpisuje Ivan Marjanović, koji je odnedavno film učinio dostupnim svima. Takav je bio i Ante, dobri duh Jadrolinije. „Za svakog je imao vremena, svakom je želio pomoći. Stvari od zajedničkog interesa bile su mu iznad osobnog.“ izjavio je autor filma.

Film koji je nastao iz čiste ljubavi i poštovanja prema pomorcu, doktoru znanosti, vrsnom poznavatelju pomorstva i brodova, prijatelju putnika i Jadrolinijinom djelatniku preko 27 godina pogledajte na poveznici.

       
       
       
lijevi kantun footer
Ovo je službena stranica Jadrolinije. Jadrolinija jamči za točnost podataka samo na svojoj stranici. Red plovidbe podložan je promjenama.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku. Više informacija o kolačićima možete pročitati ovdje. Za nastavak korištenja web stranice JADROLINIJA.HR kliknite na gumb „Slažem se“.

Slažem se