Jadrolinija
Online Booking
Akcija na liniji Ancona - Split
24.4.2017.
Ostvarite do 25% popusta kupnjom karte za liniju Ancona - Split i jednu od trajektnih linija u splitskom plovnom području!

Akcija predstavlja mogućnost kupnje karte za međunarodnu trajektnu liniju Ancona – Split, i istovremenu kupnju karte za jedan od otoka u splitskom području odnosno za linije: Split – Vis, Split – Vela Luka – Ubli, Split – Supetar, Split – Stari Grad i Split – Rogač.

Za kupnju povratne karte na liniji Ancona – Split uz sadašnjih 20% popusta, putnik za kupnju karte za lokalnu liniju dobije dodatni popust od 5%, što znači da sada možete ostvariti pravo od ukupno 25% na cijenu karte! Uz to, u luci Split više ne morate čekati u uredu za kartu u agenciji za lokalnu trajektnu liniju.

Karte je moguće kupiti u Italiji u agenciji Capt. P.Amatori u luci Anconi, P.Lorusso&Co u luci Bari i u svim agencijama Jadrolinije koje prodaju međunarodne linije: Rijeka, Zadar, Šibenik, Split, Supetar, Stari Grad, Hvar, Vela Luka, Korčula, Ploče i Dubrovnik.

jadrolinija

Napomene:

  • karta za lokalnu liniju ne predstavlja i rezervaciju mjesta na trajektu i prioritet ukrcaja
  • povrat novca za eventualni storno karata prodanih u Italiji putnik ostvaruje samo u Italiji, dok sve eventulane izmjene datuma na prijevoznim karatama može napraviti u bilo kojoj od naših gore navedenih agencija, a  izmjenu karata za lokalni trajektni prijevoz i u svim ostalim agencijama
  • broj osoba i vozila mora biti identičan na svim kartama da bi se ostvarilo pravo na popust
       
       
       
 Kontakt
JADROLINIJA
Riva 16, 51 000 Rijeka, Hrvatska
Telefon:
Centrala +385 51 666 111
Prodajna mjesta/agencije
Fax: +385 51 213 116
e-mail
Ostale informacije
 
RED PLOVIDBE - GOVORNI AUTOMAT
tel: 060 321 321

Cijena: 1,74 kn/min (fiksni), 2,96 kn (mobilni)
PDV uključen
HT d.d., Roberta Frangeša Mihanovića 9, Zagreb
0800 1234 (info broj za usluge s posebnom tarifom)
Pratite najnovije vijesti putem RSS feeda

lijevi kantun footer
Ovo je službena stranica Jadrolinije. Jadrolinija jamči za točnost podataka samo na svojoj stranici. Red plovidbe podložan je promjenama.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku. Više informacija o kolačićima možete pročitati ovdje. Za nastavak korištenja web stranice JADROLINIJA.HR kliknite na gumb „Slažem se“.

Slažem se