Jadrolinija na turističkim sajmovima u Beču i Napulju

20.3.2023.

Protekli vikend bio je u znaku dvaju najvećih turističkih sajmova u Austriji i Italiji. Nakon predstavljanja na najvećem bavarskom međunarodnom turističkom sajmu f.re.e u Munchenu, Jadrolinija se predstavila na austrijskom i talijanskom tržištu.

Ferien-Messe održao se od 16. do 19. ožujka u Beču. Najveći međunarodni turistički sajam u Austriji za široku i poslovnu publiku okupio je više od 500 izlagača iz 70-ak zemalja.

Borsa Mediterranea del turismo u Napulju trajao je od 16. do 18. ožujka te je okupio više od 400 izlagača. BMT sajam je najvažniji međunarodni sajam turističkih profesionalaca na jugu Italije. Među izlagačima su bile brojne nacionalne turističke organizacije, turoperatori, strukovna udruženja, brodari, kruzing i avio kompanije te željeznički prijevoznici. 

Jadrolinija predstavljanjem na međunarodnim turističkim sajmovima želi zadržati svoju vidljivost i prepoznatljivost kao najvećeg hrvatskog brodara. Sajmovi su izuzetna prilika za stvaranje novih partnerstava, ali i za održavanjem dobrih odnosa s austrijskim i talijanskim putnicima.

  

 

Call centar - 072 30 33 37
Cijena poziva s fiksne mreže je 0,03 EUR/min (0,23 HRK/min).