Jadrolinija na 59. sajmu TTG Travel Experience

21.10.2022.

Jadrolinija je i ove godine sudjelovala na TTG Travel Experience, sajmu turizma koji se održao od 12. do 14. listopada u Riminiju. TTG Travel Experince jedan je od najvažnijih turističkih sajmova u Italiji koji pripada svjetski priznatoj platformi Italian Exhibition Group.

Na sajmu je sudjelovalo oko 2200 izlagača iz cijelog svijeta. Cjelokupni program je dodatno obogaćen s preko 200 poslovnih događanja i 250 govornika podijeljenih u sedam tematskih cjelina.

Ovogodišnja tema 59. izdanja TTG-a „unbound“ sugerira da putovanja raskidaju s konvencijama, odnosno da se naglasak stavlja na održivost i gospodarski razvoj lokalnih zajednica koje žive od turizma. Izazov je redefinirati koncept putovanja. Cilj putovanja više nije samo posjet različitim mjestima nego upoznavanje pojedinog mjesta kroz oči lokalnog stanovništva. 

Prezentacija Jadrolinije na talijanskom tržištu potrebna je i važna zbog razvoja odnosa s talijanskih putnicima i partnerima. Sudjelovanje na ovakvom sajmu otvara prostore za nova partnerstva, poslovne prilike i prezentaciju vlastite misije, a omogućuje i učenje od drugih profesionalaca unutar industrije. 

 

Call centar - 072 30 33 37
Cijena poziva s fiksne mreže je 0,03 EUR/min (0,23 HRK/min).