Jadrolinija

Pretraži red plovidbe i kupi kartu online!

 Informacije o natječajima za zapošljavanje

Jadrolinija u obavljanju svoje osnovne djelatnosti prometnog povezivanja kopna i otoka i otoka međusobno najvećim dijelom zapošljava kadrove pomorskog usmjerenja koji moraju udovoljiti pozitivnim propisima RH, odnosno posjedovati odgovarajuće svjedodžbe odnosno certifikate. Jadrolinija vrši popunu nedostajućih kadrova u pravilu prijavljivanjem svojih potreba Zavodu za zapošljavanje te po potrebi i u dnevnim glasilima i na svojim službenim stranicama. U pravilu se potreba za kadrovima prijavljuje prije početka turističke sezone, u procesu pripreme za turističku sezonu.

O potrebi popune nedostajućim kadrovima odlučuje Uprava Društva koja kod svakog pojedinog prijavljivanja potreba za kadrovima prethodno imenuje povjerenstvo za provođenje postupka analize dostavljenih ponuda za zapošljavanje. Po izvršenoj analizi, eventualnom testiranju (što se najavljuje u samoj prijavi zavodu za zapošljavanje odnosno oglasu ukoliko je javno oglašen) i obavljenim razgovorima s pozvanim kandidatima, povjerenstvo dostavlja prijedlog za donošenje odluke o prijemu kandidata Upravi Društva. Jadrolinija kao društvo u 100 %-tnom vlasništvu RH prilikom zapošljavanja novih radnika, uz uvjet ispunjavanja objavljenih uvjeta koje kandidati moraju zadovoljavati (općih i posebnih), primjenjuje odredbe Zakona o pravima hrvatskih branitelja iz domovinskog rata i članova njihovih obitelji. 
 
Otvoreni natječaji za prijem u radni odnos 
       
       
       
lijevi kantun footer
Ovo je službena stranica Jadrolinije. Jadrolinija jamči za točnost podataka samo na svojoj stranici. Red plovidbe podložan je promjenama.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku. Više informacija o kolačićima možete pročitati ovdje. Za nastavak korištenja web stranice JADROLINIJA.HR kliknite na gumb „Slažem se“.

Slažem se