Jadrolinija
Online Booking

Pretraži red plovidbe i kupi kartu online!

Online kartu nije moguće kupiti na datum putovanja za brzobrodske linije.
Prava osoba s invaliditetom / osoba smanjene pokretljivosti

Postupak ostvarenja prava

Sukladno Zakonu o povlasticama u unutarnjem putničkom prometu osobe s invaliditetom imaju pravo na povlasticu od 75% od redovne cijene prijevozne karte za četiri putova­nja godiš­nje. Jednim putova­njem u smislu ovoga Zakona smatra se polazno – povratno putovanje kopno – otok ili obrnuto.

 Kada se invalidna osoba koristi pravom na povlasticu u unutar­njem putničkom prometu po ovom Zakonu ima pravo na besplatnu vož­nju za pratite­lja.

 Invalidne osobe i ­njihovi pratite­lji koriste ovu povlasticu na teme­lju objave (Obrazac 3 i  Obrazac 4 ) koje izdaje nadležni županijski ured, odnosno nadležno tijelo uprave za Grad Zagreb.

Kako bismo putnicima olakšali putovanje, odnosno omogućili direktan ukrcaj bez odlaska u agenciju, omogućujemo slanje gore navedene objave putem e-pošte te mogućnost  slanja karata također putem e-pošte nakon izvršene uplate.

 Postupak ostvarenja prava je sljedeći:

  • Na kontakt: ag.split@jadrolinija.hr ili na fax 021 338 222 poslati skeniranu objavu s naznačenim datumom putovanja i relacijom te eventualnim dodatnim uslugama (vozilo ili dodatne osobe koje nisu obuhvaćene Zakonom). Kontakt telefon 021 338 223.
  • Korisnik će putem e-pošte dobiti predračun s obračunatom povlasticom na osnovu objave za sve tražene usluge.
  • Jadrolinija će po izvršenju uplate od strane korisnika, putem e-pošte poslati prijevoznu kartu s kojom se korisnik ukrcava na trajekt bez prethodnog dolaska u agenciju. 

Za eventualnu potrebnu asistenciju prilikom ukrcaja i iskrcaja obratite se bilo kojoj od naših agencija. Svi kontakti objavljeni su ovdje.


POMOĆ PRILIKOM UKRCAJA / ISKRCAJA

Kako bismo osigurali primjerenu pomoć prilikom ukrcaja i iskrcaja s naših brodova svim osobama s invaliditetom i potrebom za posebnom pomoći , molimo da se prije svog putovanja jave agenciji  Jadrolinije u luci ukrcaja.
       
       
       
 Kontakt
JADROLINIJA
Riva 16, 51 000 Rijeka, Hrvatska
Telefon:
Centrala +385 51 666 111
Prodajna mjesta/agencije
Fax: +385 51 213 116
e-mail
Ostale informacije
 
RED PLOVIDBE - GOVORNI AUTOMAT
tel: 060 321 321

Cijena: 1,74 kn/min (fiksni), 2,96 kn (mobilni)
PDV uključen
HT d.d., Roberta Frangeša Mihanovića 9, Zagreb
0800 1234 (info broj za usluge s posebnom tarifom)
Pratite najnovije vijesti putem RSS feeda

lijevi kantun footer
Ovo je službena stranica Jadrolinije. Jadrolinija jamči za točnost podataka samo na svojoj stranici. Red plovidbe podložan je promjenama.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku. Više informacija o kolačićima možete pročitati ovdje. Za nastavak korištenja web stranice JADROLINIJA.HR kliknite na gumb „Slažem se“.

Slažem se