Jadrolinija
U Dubrovniku održan sastanak u sklopu EU Interreg projekta E-CHAIN
6.6.2022.

Projekt INTERREG E-CHAIN (Enhanced Connectivity and Harmonization of Data for the Adriatic Intermodal Network) predstavljen je u četvrtak, 26. svibnja u Dubrovniku. 

O dosadašnjim i budućim aktivnostima projekta E-CHAIN govorili su Damir Jurić, direktor tvrtke Rathmann d.o.o., jedan od projektnih partnera, te projekt menadžerica iz istoimene tvrtke Ema Leto. 

Jadrolinija je kao bitan dionik projekta sudjelovala u predstavljanju istog. Tako je u ime projektnog partnera prisustvovala Vanja Svetina, voditeljica razvoja informacijskog sustava u Jadroliniji, zatim pročelnik Upravnog odjela za zaštitu okoliša i komunalne poslove Miho Baće, ravnatelj OB Dubrovnik Marijo Bekić, djelatnice DURA-e Marina Lazarević i Nataša Mirić.

Nakon Dubrovnika, predviđena su još dva događanja u Splitu te jedan u Rijeci u organizaciji Jadrolinije.

Završetak projekta planiran je za 30. lipnja, a cilj ovog pilot projekta jest multimodalna platforma preko koje bi svi putnici mogli planirati svoje putovanje i kupovinu karata – bilo da se radi o pomorskom, željezničkom ili cestovnom načinu putovanja, a plan je u budućnosti uključiti i zračni promet.

INTERREG E-CHAIN projekt (Enhanced Connectivity and Harmonization of Data for the Adriatic Intermodal Network) predstavlja suradnju Italije i Hrvatske te okuplja 10 partnera. Vodeći partner projekta je Municipality of Ancona, a ostali partneri su Amatori Interstate S.R.L., Brusutti S.R.L., G.M.T. S.p.A., Sveučilište u Trstu, Pomorski fakultet u Rijeci, Prosoft d.o.o., Jadrolinija, Grad Split te Rathmann d.o.o.

       
       
       
lijevi kantun footer
Ovo je službena stranica Jadrolinije. Jadrolinija jamči za točnost podataka samo na svojoj stranici. Red plovidbe podložan je promjenama.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku. Više informacija o kolačićima možete pročitati ovdje. Za nastavak korištenja web stranice JADROLINIJA.HR kliknite na gumb „Slažem se“.

Slažem se