Jadrolinija
S trajektom "Marko Polo" na finalnu utakmicu Kupa u Split
26.5.2022.

Rijeka, 25.05.2022. - Jadrolinija, kada je god to moguće, izlazi ususret navijačkim skupinama po pitanju odlaska ili povratka s nogometnih utakmica. Zanimljivo je da su do danas klubovi navijača čak triput organizirali odlazak na neku važnu utakmicu Jadrolinijinim brodom. Davne 1998. godine navijači HNK Hajduk  su trajektom „Ivan Zajc“ iz Splita otputovali za Bari na utakmicu Kupa UEFA. Prije pet godina, navijači NK Rijeke su na prvenstvenu utakmicu HNL-a isplovili trajektom „Zadar“.

Večeras, točno u ponoć, više od 900 navijača NK Rijeke trajektom „Marko Polo“ zaplovit će prema Splitu. Odlazak bijelim brodom u Split na finalnu utakmicu hrvatskog Kupa u organizaciji je Kluba navijača Armada.

Putovanje bijelim brodom zasigurno će im ostati u lijepom sjećanju.

       
       
       
lijevi kantun footer
Ovo je službena stranica Jadrolinije. Jadrolinija jamči za točnost podataka samo na svojoj stranici. Red plovidbe podložan je promjenama.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku. Više informacija o kolačićima možete pročitati ovdje. Za nastavak korištenja web stranice JADROLINIJA.HR kliknite na gumb „Slažem se“.

Slažem se