Jadrolinija
Održan forum Nova era prometa 2022.
24.5.2022.

U četvrtak, 19. svibnja, u Zagrebu se održao se 3. forum o električnim i vozilima na plin, vodik i gorivne članke i rješenjima za održivi razvoj prometa.

Program foruma bio je podijeljen u tri tematske cjeline: Od točke A do…, Potencijali vodika u transportu – konkurencija elektrifikaciji ili sredstvo za ispunjenje ciljeva, Rješenja za novi smjer te okrugli stol „Zeleno kormilo“. U ime Jadrolinije, na okruglom stolu je sudjelovao kap. Vjekoslav Dorić, član Uprave.

Ostali sudionici okruglog stola bili su Jakov Baleta, Sveučilište u Zagrebu, Dunja Mazzocco Drvar, Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja, Damir Šoštarić, Ministarstvo mora, pomorstva i infrastrukture, Tomislav Uroda, iCat d.o.o. i Luka Vukić, Sveučilište u Splitu.

Nova era prometa dio je Programa stručnog usavršavanja za razdoblje 2021. – 2022. godine Hrvatske stručno-znanstvene udruge za energetiku, strojarske tehnologije i obnovljive izvore energije (HESO) i tvrtke Energetika marketing.

       
       
       
lijevi kantun footer
Ovo je službena stranica Jadrolinije. Jadrolinija jamči za točnost podataka samo na svojoj stranici. Red plovidbe podložan je promjenama.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku. Više informacija o kolačićima možete pročitati ovdje. Za nastavak korištenja web stranice JADROLINIJA.HR kliknite na gumb „Slažem se“.

Slažem se