Jadrolinija
Uoči početka glavnog dijela turističke godine održan sastanak s Ministarstvom turizma i sporta
13.5.2022.

Zagreb, 13.05.2022. - Danas je u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu održan sastanak s ministricom turizma i sporta, Nikolinom Brnjac. Sastanak je održan uoči početka glavnog dijela turističke godine pa se ministrica Brnjac osvrnula na trenutačne turističke rezultate i očekivanja od ljetne sezone.

Uz predsjednika Uprave Jadrolinije, Davida Soptu, sastanku su prisustvovali i predstavnici turističkog sektora među kojima su bili članovi Turističkog vijeća Hrvatske turističke zajednice i Savjeta za oporavak i razvoj turizma, predstavnici hotelskih grupacija te strukovnih udruženja.

„Početak 2022. godine pokazuje porast u broju preveznih putnika i vozila na nacionalnim i međunarodnim linijama u odnosu na isto razdoblje u 2021. godini. Sudjelujući na nekoliko turističkih manifestacija zamijećen je pojačan interes za našim linijama pa s puno optimizma očekujemo oporavak tržišta i povratak grupnih turističkih putovanja.“, na sastanku je izjavio predsjednik Uprave Jadrolinije.

       
       
       
lijevi kantun footer
Ovo je službena stranica Jadrolinije. Jadrolinija jamči za točnost podataka samo na svojoj stranici. Red plovidbe podložan je promjenama.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku. Više informacija o kolačićima možete pročitati ovdje. Za nastavak korištenja web stranice JADROLINIJA.HR kliknite na gumb „Slažem se“.

Slažem se