Jadrolinija
Održan partnerski sastanak i sastanak Nadzornog odbora EU Interreg projekta E-CHAIN
3.5.2022.

Partnerski sastanak i šesti sastanak Nadzornog odbora projekta INTERREG E-CHAIN projekta održao se u Trstu te je u sklopu partnerskog sastanka održan i lokalni javni događaj namijenjen informiranju javnosti o djelovanju i rezultatima E-CHAIN projekta.

S obzirom da je projekt ušao u završnu fazu projektne implementacije, partneri su na navedenim sastancima raspravljali o preostalim aktivnostima koje se moraju izvršiti do kraja projekta poput završnih testiranja E-CHAIN platforme, organizacije lokalnih diseminacijskih događaja, instalacije totema na pilot lokacijama, organizacije završnog partnerskog sastanka i slično.

INTERREG E-CHAIN projekt (Enhanced Connectivity and Harmonization of Data for the Adriatic Intermodal Network) predstavlja suradnju Italije i Hrvatske te okuplja 10 partnera, a glavni cilj E-CHAIN projekta jest unaprijediti povezanost i usklađivanje podataka za jadransku intermodalnu mrežu, kroz realizaciju modularnog integriranog software-a (E-CHAIN platforma) za upravljanje prometnim uslugama u lučkim područjima za putnički promet. Kako bi trenutna situacija bila unaprijeđena, E-CHAIN projekt usmjeren je na pružanje novih usluga kao što su poboljšani lučki multimodalni informacijski sustav za putnike, sustav menadžmenta odnosa s klijentima i  napredni turistički marketinški sustav za operatore, u skladu s ciljevima održivosti. Navedene usluge bit će dizajnirane i raspoređene na odabranim pilot lokacijama (Ancona i Split).

Projekt je započeo 1. siječnja 2019. i završetak projekta predviđen je za 30. lipnja 2022. godine. 

       
       
       
lijevi kantun footer
Ovo je službena stranica Jadrolinije. Jadrolinija jamči za točnost podataka samo na svojoj stranici. Red plovidbe podložan je promjenama.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku. Više informacija o kolačićima možete pročitati ovdje. Za nastavak korištenja web stranice JADROLINIJA.HR kliknite na gumb „Slažem se“.

Slažem se