Jadrolinija
Akcijom „Putuj s knjigom“ Jadrolinija sudjeluje u jedanaestoj Noći knjige
21.4.2022.

Rijeka, 21.04.2022. - Od 22. do 25. travnja 2022. godine održava se jedanaesta Noć knjige, a Jadrolinija i ove godine podržava manifestaciju kojoj je cilj poticanje kulture čitanja i promicanje vrijednosti knjige. U sklopu akcije „Putuj s knjigom“ putnicima i djelatnicima Jadrolinije na brodovima će se putem brodskog razglasa puštati odabrane audio knjige.

Tema ovogodišnje Noći knjige jest pojam slobode, odnosno knjiga kao prostor slobode, a obilježit će se i dvije velike obljetnice. Velik broj programa Noći knjige posvećen je 400. obljetnici rođenja francuskog književnika Molièrea te 100. obljetnici rođenja jedne od najvećih hrvatskih književnica Vesne Parun.

Jadrolinijini putnici uživat će u audio pričama namijenjenima djeci pod nazivom „Bakine priče“ na 14 brodskih linija od sjevera do juga Hrvatske.

Akcija „Putuj s knjigom“ odvija se i na Jadrolinijinim društvenim mrežama pa su putnici pozvani objavljivati fotografije knjiga i čitanja na brodovima Jadrolinije uz #PutujsKnjigom.


       
       
       
lijevi kantun footer
Ovo je službena stranica Jadrolinije. Jadrolinija jamči za točnost podataka samo na svojoj stranici. Red plovidbe podložan je promjenama.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku. Više informacija o kolačićima možete pročitati ovdje. Za nastavak korištenja web stranice JADROLINIJA.HR kliknite na gumb „Slažem se“.

Slažem se