Jadrolinija
B2B susretima do novih poslovnih suradnji
5.4.2022.
Ancona, 05.04.2022. - Danas, 5. travnja, predstavnici Jadrolinije sudjelovali su na B2B “Travel Open Day” radionici u Anconi u organizaciji Travel Quotidiano. Riječ je o časopisu i portalu čiji su fokus stručnjaci u turizmu, a u svojim izdanjima obrađuje zanimljivosti i novosti međunarodnog turističkog tržišta. Osim navedenog, Travel Quotidiano redovito organizira događaje za djelatnike u turizmu, a nudi i razne webinare, radionice te evente.
 
Travel Open Day serija je radionica organiziranih diljem Italije koja omogućuje susrete touroperatora, prijevoznika i drugih profesionalaca u turizmu, te stvaranje novih kontakata i partnerstava. Ovakvi su događaji od iznimne važnosti za Jadroliniju, posebno periodu intenzivnih priprema za sezonu.

       
       
       
lijevi kantun footer
Ovo je službena stranica Jadrolinije. Jadrolinija jamči za točnost podataka samo na svojoj stranici. Red plovidbe podložan je promjenama.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku. Više informacija o kolačićima možete pročitati ovdje. Za nastavak korištenja web stranice JADROLINIJA.HR kliknite na gumb „Slažem se“.

Slažem se