Jadrolinija
Predstavljanje Jadrolinije na turističkom sajmu u Napulju
18.3.2022.

Napulj, 18.03.2021. – U Napulju, od 18. do 20. ožujka održava se turistički sajam BMT Napoli (Borsa Mediterranea del turismo) na kojemu i ove godine svoje usluge, uz mnoštvo izlagača, predstavlja i Jadrolinija.

BTM najveći je turistički sajam ovih područja s 25 godina dugom tradicijom. Ovaj je turistički sajam, namijenjen putničkim agencijama i operatorima, strateški važan B2B događaj zbog svoje lokacije i razdoblja u kojem se održava, što omogućuje dobru pripremu za nadolazeću turističku sezonu. Sudjelovanje na ovoj vrsti manifestacija Jadroliniji omogućuje dodatnu vidljivost, uspostavljanje novih partnerstava i kontakata s tržištem od posebne važnosti za poslovanje - Italijom

       
       
       
lijevi kantun footer
Ovo je službena stranica Jadrolinije. Jadrolinija jamči za točnost podataka samo na svojoj stranici. Red plovidbe podložan je promjenama.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku. Više informacija o kolačićima možete pročitati ovdje. Za nastavak korištenja web stranice JADROLINIJA.HR kliknite na gumb „Slažem se“.

Slažem se