Jadrolinija
Edukacija i osposobljavanje zaposlenika pri postupanju s osobama s invaliditetom i osobama smanjene pokretljivosti
16.3.2022.

Split, 12.03.2022. - U subotu, 12. ožujka 2022. godine na brodu „Dubrovnik“ u splitskoj luci, održana je edukacija i osposobljavanje zaposlenika Jadrolinije pri postupanju s osobama s invaliditetom i osobama smanjene pokretljivosti. Ova je edukacija rezultat težnje za dodatnim usklađivanjem s Uredbom Europskog parlamenta o pravima putnika te kako bi se povećali standardi putovanja i pružanja pomoći osobama s invaliditetom i osobama smanjene pokretljivosti.
Edukaciju i osposobljavanje Jadrolinijinih djelatnika održali su vanjski predavači - Jugana Sinovčić, Sven Maretić i Ivan Tokić, društveno angažirani pojedinci poznati po promicanju statusa osoba s invaliditetom u društvu. Predavači su ujedno i sami osobe s invaliditetom te su zaposlenicima iz prve ruke i na primjerima iz prakse ukazali na ispravan pristup i kvalitetan način postupanja s osobama s invaliditetom i osobama smanjene pokretljivosti.

Osim u Splitu, edukacija i osposobljavanje zaposlenika pri postupanju s osobama s invaliditetom i osobama smanjene pokretljivosti organizirat će se i u Rijeci, Zadru i Dubrovniku.

 

       
       
       
lijevi kantun footer
Ovo je službena stranica Jadrolinije. Jadrolinija jamči za točnost podataka samo na svojoj stranici. Red plovidbe podložan je promjenama.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku. Više informacija o kolačićima možete pročitati ovdje. Za nastavak korištenja web stranice JADROLINIJA.HR kliknite na gumb „Slažem se“.

Slažem se