Jadrolinija
Jadrolinija svojim uslugama pomaže izbjeglicama iz Ukrajine
6.3.2022.
Split, 06.03.2022. - Kako bi pomogla izbjeglicama iz ratom pogođene Ukrajine, Jadrolinija je u suradnji s hrvatskim Crvenim križem osigurala besplatan prijevoz osobama koje će biti smještene na otoku Šolti.  Stavljanjem svojih usluga na raspolaganje Jadrolinija izražava solidarnost s građanima Ukrajine te želi dati svoj doprinos u rješavanju ove krize. Predsjednik Uprave Jadrolinije David Sopta u konstantnom je kontaktu s Crvenim križem u Splitu te će Jadrolinija, kao i uvijek, izaći u susret onima kojima je potrebna pomoć.

Humanost je nužnost u ovakvom vremenu te se zato Jadrolinija priključuje brojnim hrvatskim tvrtkama koje svojim uslugama nude pomoć. 
Rogač - Šolta moj zeleni otok - apartmani - nekretnine
       
       
       
lijevi kantun footer
Ovo je službena stranica Jadrolinije. Jadrolinija jamči za točnost podataka samo na svojoj stranici. Red plovidbe podložan je promjenama.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku. Više informacija o kolačićima možete pročitati ovdje. Za nastavak korištenja web stranice JADROLINIJA.HR kliknite na gumb „Slažem se“.

Slažem se