Jadrolinija
Jadroliniji dodijeljen status stručne baze Sveučilišta u Rijeci
25.1.2022.
Rijeka, 25.01.2022. - Sveučilište u Rijeci već nekoliko godina izgrađuje i nadopunjuje stručne baze iz različitih područja, a dio kojih je postala i Jadrolinija. Riječ je o povezivanju određene tvrtke ili ustanove sa Sveučilištem s ciljem provođenja dijela studijskog programa ili programa cjeloživotnog obrazovanja, odnosno sastavnica uz sudjelovanje u njoj zaposlene stručne osobe – mentora. Cilj ovakvih suradnji je omogućavanje studentima i polaznicima programa cjeloživotnog obrazovanja kvalitetnu stručnu praksu i stjecanje praktičnih kompetencija. Također, ustanove i druge pravne osobe ovakvim suradnjama dobivaju razmjenu novih znanja i tehnologija te zajednički pristup EU fondovima kao i drugim oblicima financiranja. 

Jadrolinija ovom suradnjom nastavlja svoju dugogodišnju praksu ulaganja u obrazovanje stručnjaka i samim time stvaranje najboljih kadrova, koji su ključ budućnosti svake tvrtke.

Više o upisu baze u registar možete pogledati ovdje.

       
       
       
lijevi kantun footer
Ovo je službena stranica Jadrolinije. Jadrolinija jamči za točnost podataka samo na svojoj stranici. Red plovidbe podložan je promjenama.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku. Više informacija o kolačićima možete pročitati ovdje. Za nastavak korištenja web stranice JADROLINIJA.HR kliknite na gumb „Slažem se“.

Slažem se