Jadrolinija
Posade Jadrolinijinih brodova spremne na svaku situaciju
3.1.2022.

Split, 02.01.2022. - U nedjelju, dana 02.01.2022. godine, u popodnevnim satima posada Jadrolinijinog trajekta Juraj Dalmatinac još je jednom pokazala kako prijevoz putnika i cjelogodišnje povezivanje kopna i otoka zahtijeva spremnost na nepredviđene situacije. Na liniji Split – Supetar, muškarac je s trajekta skočio u more. Posada je brzo reagirala te je u more pušten čamac za spašavanje. Situacija je vješto privedena sretnom kraju izvlačenjem muškarca na suho te konačno, predajom Hitnoj pomoći po dolasku u Supetar.

Posade Jadrolinijinih trajekata često sudjeluju u akcijama spašavanja izvanrednim plovidbama s obzirom na potrebe hitnih službi. Također, zbog velikog broja putnika koje godišnje preveze bijela flota, nisu rijetke niti situacije pružanja raznih vrsta pomoći putnicima tijekom plovidbe. 

       
       
       
lijevi kantun footer
Ovo je službena stranica Jadrolinije. Jadrolinija jamči za točnost podataka samo na svojoj stranici. Red plovidbe podložan je promjenama.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku. Više informacija o kolačićima možete pročitati ovdje. Za nastavak korištenja web stranice JADROLINIJA.HR kliknite na gumb „Slažem se“.

Slažem se