Jadrolinija
Tradicionalna molitva povodom blagdana svetog Nikole
6.12.2021.

U ponedjeljak, 6. prosinca, u holu zgrade Jadrolinije u Rijeci održana je tradicionalna molitva povodom blagdana svetog Nikole, zaštitnika pomoraca i djece. Molitvu je predvodio mons. Matija Matičić, a prisustvovali su predstavnici Uprave Jadrolinije David Sopta, Vjekoslav Dorić i Goran Frković, Marica Njegovan, predsjednica Udruge umirovljenika Jadrolinije te ostali okupljeni djelatnici Jadrolinije. Ovom svečanom molitvom svake se godine odaje počast Jadrolinijinim poginulim pomorcima u Domovinskom ratu. 

Blagdan svetog Nikole od posebne je važnosti za Jadroliniju te se slavlju ovog sveca posvećuje posebna pažnja. Zahvaljujemo se svetom Nikoli na zaštiti koju nam pruža kroz brojne godine povezivanja kopna i otoka hrvatskog Jadrana.

       
       
       
lijevi kantun footer
Ovo je službena stranica Jadrolinije. Jadrolinija jamči za točnost podataka samo na svojoj stranici. Red plovidbe podložan je promjenama.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku. Više informacija o kolačićima možete pročitati ovdje. Za nastavak korištenja web stranice JADROLINIJA.HR kliknite na gumb „Slažem se“.

Slažem se