Jadrolinija
Sastanak Jadrolinije i ADAC-a na temu potencijalne suradnje
2.12.2021.
U utorak, dana 30. studenog u Munchenu, održan je sastanak između predstavnika Jadrolinije i predstavnika ADAC-a, najvećeg njemačkog automobilskog kluba. Sastanku su prisustvovali Karlheinz Jungbeck, predsjednik Uprave ADAC-a, Marc Hennerici, voditelj ureda za trajektni promet u ADAC-u, David Sopta, predsjednik Uprave Jadrolinije, Zvonimir Matić, izvršni direktor za komercijalne i operativne poslove te Mladen Koturović, izvršni direktor za opće poslove. Sastanak je organiziran s obzirom na zajednički interes ADAC-a i Jadrolinije za potencijalnom suradnjom, a na inicijativu ADAC-a. Tijekom sastanka razgovaralo se o mogućnosti uključivanja Jadrolinije i usluga nacionalnog brodara u online prodajnu platformu ADAC-a. Putem navedene platforme ADAC usluge pomorskih putničkih prijevoznika diljem Europe na jednostavan i pristupačan način predstavlja svojim članovima, kojih broji više od 21 milijun. Raspravljalo se o uvjetima i mogućnostima ovog oblika suradnje, s nadom za uspješnom realizacijom do iduće ljetne sezone.
 
       
       
       
lijevi kantun footer
Ovo je službena stranica Jadrolinije. Jadrolinija jamči za točnost podataka samo na svojoj stranici. Red plovidbe podložan je promjenama.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku. Više informacija o kolačićima možete pročitati ovdje. Za nastavak korištenja web stranice JADROLINIJA.HR kliknite na gumb „Slažem se“.

Slažem se