Jadrolinija
Obilježavanje 30. obljetnice napada na Split
15.11.2021.

Split, 15.11.2021. - U splitskoj luci obilježena je 30. obljetnica napada na Split. Obilježavanju su prisustvovali predstavnici Jadrolinije, predstavnici Lučke kapetanije Split, predstavnici Pomorske policije te župan Splitsko – dalmatinske županije Blaženko Boban.  

Na današnji dan s ponosom se prisjećamo hrabrosti pomoraca i pobjede Hrvatske ratne mornarice u pomorskoj bitci koja je razbijanjem neprijateljskih pomorskih snaga oslobodila velik dio našeg mora, obale i otoka. Smatra se da je upravo ova pobjeda znatno utjecala na ishod Domovinskog rata. U napadu na Split stradala su dvojca Jadrolinijinih pomoraca na trajektu Vladimir Nazor. Vječno smo im zahvalni.

       
       
       
lijevi kantun footer
Ovo je službena stranica Jadrolinije. Jadrolinija jamči za točnost podataka samo na svojoj stranici. Red plovidbe podložan je promjenama.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku. Više informacija o kolačićima možete pročitati ovdje. Za nastavak korištenja web stranice JADROLINIJA.HR kliknite na gumb „Slažem se“.

Slažem se