Jadrolinija
Predstavnici Jadrolinije sudjelovali na E-CHAIN konferenciji u Splitu
11.11.2021.
Split, 11.11.2021. - U Splitu, 10. i 11. studenog, održana je konferencija vezana za E-Chain Interreg Italy – Croatia projekt. Konferenciji je prisustvovala i Jadrolinija kao jedan od partnera na navedenom projektu. Svrha ovog susreta je okupljanje E-CHAIN partnera te prezentacija dosadašnjeg napretka projekta, evaluacija i planiranje nastavka razvoja intermodalne mreže za upravljanje prometnim uslugama. E-CHAIN okuplja 10 partnera iz Hrvatske i Italije, a glavni cilj je unapređenje povezanosti i usklađivanje podataka za jadransku intermodalnu mrežu, kroz realizaciju modularnog integriranog softvera (E-CHAIN platforma) za upravljanje intermodalnim prometnim uslugama u lučkim područjima za putnički promet.  

       
       
       
lijevi kantun footer
Ovo je službena stranica Jadrolinije. Jadrolinija jamči za točnost podataka samo na svojoj stranici. Red plovidbe podložan je promjenama.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku. Više informacija o kolačićima možete pročitati ovdje. Za nastavak korištenja web stranice JADROLINIJA.HR kliknite na gumb „Slažem se“.

Slažem se