Jadrolinija
Predstavljanje Jadrolinije na turističkom sajmu u Riminiju
15.10.2021.
Rimini, 15.10.2021. – Na 58. izdanju specijaliziranog sajma za poslovnu publiku u Riminiju, TTG Travel Experience, svoju je ponudu predstavila i Jadrolinija, uz brojne renomirane predstavnike hrvatske turističke ponude. Sudjelovanje na ovoj vrsti sajmova od velike je važnosti za Jadroliniju budući da ono otvara priliku za upoznavanje s najnovijim trendovima u turističkoj industriji te razmjenu iskustva s profesionalcima i stručnjacima iz cijelog svijeta. Također, na sajmu u Riminiju, koji se ističe kao najvažnije mjesto susreta turističkih djelatnika u Italiji, sudjeluje velik broj agenata, hotelijera, turoperatora i prijevoznika, što ga čini iznimnom prilikom za sklapanje novih poslovnih suradnji i osnaživanje veze Jadrolinije i talijanskog tržišta.
Nakon uspješne ljetne sezone 2021., kojom je započeo oporavak od pandemijom pogođene prethodne godine, novim poslovnim suradnjama i razmjenom znanja nastavlja se težnja dostizanja rezultata rekordne 2019. godine.
 
 
       
       
       
lijevi kantun footer
Ovo je službena stranica Jadrolinije. Jadrolinija jamči za točnost podataka samo na svojoj stranici. Red plovidbe podložan je promjenama.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku. Više informacija o kolačićima možete pročitati ovdje. Za nastavak korištenja web stranice JADROLINIJA.HR kliknite na gumb „Slažem se“.

Slažem se