Jadrolinija
Predsjednik Uprave Jadrolinije na 45. Interferry konferenciji
7.10.2021.

Santander, 06.10.2021. - Predsjednik Uprave Jadrolinije, David Sopta, sudjelovao je na Ferry Leaders panelu na 45. Interferry konferenciji, održanoj između 2. i 6. listopada u Santanderu, u Španjolskoj.

Interferry je međunarodno udruženje putničkih brodara i najpoznatija svjetska konferencija trajektne, odnosno brodarske industrije, koja okuplja predstavnike top menadžmenta svjetskog putničkog brodarstva. Ovo je udruženje formalno uspostavljeno 1976. godine, a dosad su domaćinstvo prestižne konferencije imali gradovi poput Venecije (Italija), Seattla (SAD), Rotterdama (Nizozemska), Atene (Grčka), Hong Konga (China) i brojnih drugih. Podsjećamo, 2017. godine Jadrolinija je imala čast biti domaćin konerencije koja je održana u Splitu.

Ciljevi održavanja Interferry konferencije su razmjena znanja i iskustava svjetskih brdarskih i pomorskih stručnjaka te razvoj regulative i novih tehnologija u skladu s najvišim ekološkim standardima. Na ovogodišnjoj konferenciji, čiji je moto „The future is ferries“, otvorene su brojne teme značajne za industriju, a posebno se govorilo o oporavku od pandemije koronavirusa, zelenom poslovanju i digitalizaciji u pomorskom prijevozu.

       
       
       
lijevi kantun footer
Ovo je službena stranica Jadrolinije. Jadrolinija jamči za točnost podataka samo na svojoj stranici. Red plovidbe podložan je promjenama.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku. Više informacija o kolačićima možete pročitati ovdje. Za nastavak korištenja web stranice JADROLINIJA.HR kliknite na gumb „Slažem se“.

Slažem se