Jadrolinija
Otvorena dodatna putovanja na sezonskim linijama
20.9.2021.

Zahvaljujući toplim rujanskim danima brojni putnici nastavljaju i tijekom „babljeg ljeta” istraživati hrvatsku obalu. Zbog dobrih turističkih rezultata postsezone i velikog interesa putnika, plovidba na sezonskoj brzobrodskoj liniji Dubrovnik – Korčula – Hvar – Bol – Split bit će dostupna sve do 27. rujna. Na ovoj liniji plovi moderan katamaran Jelena s kojim putnici imaju priliku otkriti top destinacije na kopnu te neke od najljepših otoka južnog Jadrana. 
Zbog velikog interesa kroz rujan, u periodu od 3. listopada do 10. listopada dostupna su i dodatna putovanja i na linji Split - Hvar, i to u 11:30 iz Splita te u 14:00 iz Hvara.

 

       
       
       
lijevi kantun footer
Ovo je službena stranica Jadrolinije. Jadrolinija jamči za točnost podataka samo na svojoj stranici. Red plovidbe podložan je promjenama.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku. Više informacija o kolačićima možete pročitati ovdje. Za nastavak korištenja web stranice JADROLINIJA.HR kliknite na gumb „Slažem se“.

Slažem se