Jadrolinija
Nastavak E-CHAIN projekta na online konferenciji
17.9.2021.

Interreg Italy – Croatia idućeg će tjedna organizirati zajedničku konferenciju za sve projekte čiji je zajednički cilj promišljanje održivih modela mobilnosti - E-CHAIN, ICARUS i MIMOSA. Bit će predstavljeni dosadašnji rezultati ovih projekata s naglaskom na pilot rješenja za intermodalan prijevoz između Italije i Hrvatske. Također, na online konferenciji raspravljat će se o utjecaju COVID – 19 pandemije na sektor prijevoza.

Jadrolinija će sudjelovati na nadolazećoj konferenciji gdje će se intenzivno razgovarati o važnosti razvijanja platforme za upravljanje intermodalnim prijevozom radi poboljšanja kvalitete usluge za putnike.

Podsjećamo, Interreg E-CHAIN projekt predstavlja suradnju Italije i Hrvatske te okuplja 10 partnera iz Hrvatske i Italije, a za glavni cilj ima unapređenje povezanosti i usklađivanje podataka za jadransku intermodalnu mrežu, kroz realizaciju modularnog integriranog softvera (E-CHAIN platforma) za upravljanje intermodalnim prometnim uslugama u lučkim područjima za putnički promet.  

       
       
       
lijevi kantun footer
Ovo je službena stranica Jadrolinije. Jadrolinija jamči za točnost podataka samo na svojoj stranici. Red plovidbe podložan je promjenama.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku. Više informacija o kolačićima možete pročitati ovdje. Za nastavak korištenja web stranice JADROLINIJA.HR kliknite na gumb „Slažem se“.

Slažem se