Jadrolinija
Barba iznenadio i razveselio putnike u splitskoj trajektnoj luci
28.7.2021.

Split, 26.07.2021. - Jadrolinija je nedavno na društvenim mrežama predstavila novi vizualni identitet svoje maskote, poznatog „Barbe“ - dobroćudnog i pouzdanog kapetana broda. U ponedjeljak, 26. srpnja, Jadrolinijin je Barba oživio i prošetao splitskom trajektnom lukom. Njegova je pojava razveselila brojne putnike koji su kupovali karte ili čekali na ukrcaj, a posebno se svidio najmlađima. Barba će tijekom ljeta nastaviti iznenađivati i uveseljavati putnike duž obale.

Duga tradicija ono je što obilježava Jadroliniju, a ta se tradicija može zamijetiti u svim segmentima poslovanja, pa i u korištenju lika Barbe u marketinškim aktivnostima. Barba se tako prvi put u komunikaciji pojavio 1970-ih godina prošlog stoljeća, a kroz godine je mijenjao lica, sukladno s promjenama vremena.

Jadrolinijin Barba možda ima novo ruho, ali njegov karakter i suština ostaju isti – pouzdanost, autoritet, pristupačnost, osmijeh za svakoga, iskustvo, tradicija i naravno, ljubav prema moru. 

       
       
       
lijevi kantun footer
Ovo je službena stranica Jadrolinije. Jadrolinija jamči za točnost podataka samo na svojoj stranici. Red plovidbe podložan je promjenama.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku. Više informacija o kolačićima možete pročitati ovdje. Za nastavak korištenja web stranice JADROLINIJA.HR kliknite na gumb „Slažem se“.

Slažem se