Jadrolinija
Jadrolinija i Ante Gelo u čast Oliveru putnicima poklonili koncert na trajektu Korčula
27.7.2021.

Split, 26.07.2021. - Kao uvod u tjedan posvećen Oliveru, Jadrolinija je u ponedjeljak, 26. srpnja, svojim putnicima na trajektu u redovnoj liniji Split – Vela Luka poklonila koncert najljepših Oliverovih pjesama. Uz Antu Gelu, na trajektu „Korčula“ u plovidbi prema Veloj Luci nastupili su i Dupini, Tedi Spalato, Marko Tolja i Zorica Kondža.

Dio je to događanja povodom treće obljetnice smrti velikana hrvatske glazbe, Olivera Dragojevića, koja se već tradicionalno održavaju na Oliverovoj rodnoj Korčuli. Vrhunac događanja je koncert „Trag u beskraju“ zakazan za 29. srpnja na pjaci u Veloj Luci. 

Jadrolinija od početka održavanja ovog, sada već tradicionalnog tjedna posvećenog Oliveru, ima značajnu ulogu u logističkom dijelu organizacije koncerta u Veloj Luci. Koncert na palubi broda započeo je kao spontana svirka, a ove je godine postao najposebniji događaj ljeta u kojemu su se spojili more, energija Oliverovih pjesama i Jadrolinija.

       
       
       
lijevi kantun footer
Ovo je službena stranica Jadrolinije. Jadrolinija jamči za točnost podataka samo na svojoj stranici. Red plovidbe podložan je promjenama.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku. Više informacija o kolačićima možete pročitati ovdje. Za nastavak korištenja web stranice JADROLINIJA.HR kliknite na gumb „Slažem se“.

Slažem se