Jadrolinija
Optimizam na Jadrolinijinoj floti – nižu se uspješni vikendi
5.7.2021.

05. 07. 2021. – Velik broj turista koji su ušli u Hrvatsku tijekom proteklog vikenda, a posebno gužve u trajektnim lukama, dali su razlog za zadovoljstvo. Kroz splitsku trajektnu luku prošlo je tako 40 tisuća putnika i 11.500 vozila. Riječ je o 30-postotnom povećanju u odnosu na isti vikend 2020. godine, a u usporedbi s 2019., predepidemijskom godinom, ostvareno je 65 posto prometa. Povećanje prometa i gužve u lukama bilježe se već nekoliko tjedana u nizu te se vjeruje u nastavak ovog trenda.

Pridržavanjem propisanih mjera i opravdavanjem nacionalne oznake “Stay Safe in Croatia” Jadrolinija se nada dugom toplom ljetu i punim brodovima.

       
       
       
lijevi kantun footer
Ovo je službena stranica Jadrolinije. Jadrolinija jamči za točnost podataka samo na svojoj stranici. Red plovidbe podložan je promjenama.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku. Više informacija o kolačićima možete pročitati ovdje. Za nastavak korištenja web stranice JADROLINIJA.HR kliknite na gumb „Slažem se“.

Slažem se