Jadrolinija
Započela plovidba na brzobrodskoj liniji Dubrovnik – Korčula – Hvar – Bol – Split
25.6.2021.

Split, 25.06.2021. - Početak plovidbe na sezonskoj brzobrodskoj liniji koja povezuje Dubrovnik i Split, prolazeći kroz najpopularnije turističke destinacije na otocima, znak je da je turistička sezona u punom jeku.

Ova će se linija do 13. rujna održavati svakodnevno s jutarnjim polaskom iz Dubrovnika te popodnevnim povratkom iz Splita. Atraktivnost ove linije je u povezivanju dvaju ključnih turističkih destinacija na kopnu – Split i Dubrovnik, no i u pristajanju na otocima južnog Jadrana. Ona tako posjetiteljima nudi mogućnost da svoj odmor prošire na okolne otoke, bez povratka na kopno. 

       
       
       
lijevi kantun footer
Ovo je službena stranica Jadrolinije. Jadrolinija jamči za točnost podataka samo na svojoj stranici. Red plovidbe podložan je promjenama.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku. Više informacija o kolačićima možete pročitati ovdje. Za nastavak korištenja web stranice JADROLINIJA.HR kliknite na gumb „Slažem se“.

Slažem se