Jadrolinija
Jadrolinija sudjelovala na prvom turističkom sajmu na jugu Italije održanom u prisutnosti publike
21.6.2021.

Rijeka, 21.06.2021. - Na jugu Italije, u Napulju, od 18. do 20. lipnja održan je turistički sajam BTM Napoli (Borsa Mediterranea del turismo), prvi sajam ondje koji se od početka epidemije koronavirusa održao u prisutnosti publike. Ova važna turistička manifestacija okupila je više od 200 izlagača – touroperatora, destinacija, prijevoznika, među kojima se našla i Jadrolinija. Sudjelovanje na ovoj vrsti manifestacija Jadroliniji omogućuje dodatnu vidljivost, uspostavljanje novih partnerstava i kontakata s tržištem od posebne važnosti za poslovanje - Italijom. Kroz predstavljanje linija kojima Jadrolinija već dugi niz godina povezuje dvije obale Jadrana, potencijalnim se putnicima i suradnicima ukazivalo na sigurnost putovanja i pridržavanje svih zaštitnih mjera, zbog čega Jadrolinija nosi oznaku Stay Safe in Croatia. Sajam je zaključen u ozračju optimizma i nade u uspješnu sezonu.

 

       
       
       
lijevi kantun footer
Ovo je službena stranica Jadrolinije. Jadrolinija jamči za točnost podataka samo na svojoj stranici. Red plovidbe podložan je promjenama.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku. Više informacija o kolačićima možete pročitati ovdje. Za nastavak korištenja web stranice JADROLINIJA.HR kliknite na gumb „Slažem se“.

Slažem se