Jadrolinija
Nastavak pripreme za sezonu uz predstavljanje na turističkim sajmovima
17.5.2021.

Rijeka, 17.05.2021. - Jadrolinija je u proteklom tjednu svoje usluge predstavila na virtualnom izdanju Međunarodnog sajma turizma u Milanu BIT, koji je do 11. svibnja bio otvoren za poslovnu publiku, a nakon toga do 14. svibnja i za opću publiku. Na sajmu je uz Jadroliniju sudjelovalo više od 1.500 izlagača iz cijelog svijeta – od destinacija, agencija, hotela, turoperatera do prijevoznika. Nastavak predstavljanja Jadrolinije na turističkim sajmovima posebno je važan zbog pripreme brodara za nadolazeću turističku sezonu, ostvarivanja kontakata i suradnji te komuniciranja sigurnosti plovidbe za vrijeme epidemije međunarodnoj publici. Ovaj je turistički sajam od posebne važnosti budući da je riječ o talijanskom tržištu s kojim Jadrolinija ima poseban odnos zbog dugogodišnje tradicije povezivanja dvaju jadranskih obala.

Brojni turisti iz Italije odabiru Jadrolinijine međunarodne linije Zadar – Ancona, Split – Ancona, Dubrovnik – Bari te Bar – Bari zbog brzine dolaska i ugodnosti plovidbe u koju se iz godine u godinu iznova uvjeravaju. Međunarodne linije iznimno su značajne za poslovanje Jadrolinije zbog direktne veze s Italijom i dolaska u Hrvatskoj rado viđenih gostiju - Talijana.

       
       
       
lijevi kantun footer
Ovo je službena stranica Jadrolinije. Jadrolinija jamči za točnost podataka samo na svojoj stranici. Red plovidbe podložan je promjenama.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku. Više informacija o kolačićima možete pročitati ovdje. Za nastavak korištenja web stranice JADROLINIJA.HR kliknite na gumb „Slažem se“.

Slažem se