Jadrolinija
Jadrolinija ponosni pokrovitelj "4 Islands MTB Stage Race" utrke
23.4.2021.
Cres, 23.04.2021. - Jadrolinija je ponosni pokrovitelj "4 Islands MTB Stage Race" utrke koja se od 20. do 24. travnja održava na četiri kvarnerska otoka - Krku, Rabu, Cresu i Lošinju. Ova posebna utrka, koja slavi ljepote sjevernog Jadrana, privlači profesionalce brdskog biciklizma iz cijelog svijeta. Ovogodišnje je izdanje utrke ograničeno na strogo profesionalni segment zbog epidemije koronavirusa, te se održava uz poštivanje svih epidemioloških mjera. 
"4 Islands MTB Stage Race" jedna je od najatraktivnijih utrka uopće, čemu svakako doprinosi i poseban start iz garaže trajekta.
Jadrolinija ovoj manifestaciji pruža, među ostalim, logističku podršku u prijevozu natjecatelja i osiguravanju atraktivnog starta, uz zvuk brodske sirene.
U četvrtak je s trajekta "Krk" u Loparu započela rapska etapa utrke, dok je u petak, 23. travnja, s istog trajekta u Mergu startala zadnja utrka u nizu.

       
       
       
lijevi kantun footer
Ovo je službena stranica Jadrolinije. Jadrolinija jamči za točnost podataka samo na svojoj stranici. Red plovidbe podložan je promjenama.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku. Više informacija o kolačićima možete pročitati ovdje. Za nastavak korištenja web stranice JADROLINIJA.HR kliknite na gumb „Slažem se“.

Slažem se