Jadrolinija
Jadrolinija ponovno sudjeluje u projektu Noć knjige akcijom „Putuj s knjigom“
21.4.2021.
Rijeka, 21.04.2021. - Jadrolinija u suradnji s manifestacijom Noć knjiga već nekoliko godina sudjeluje u akciji „Putuj s knjigom“, u sklopu koje se na brodovima Jadrolinije putnicima putem brodskog razglasa puštaju odabrane audio knjige. Jubilarna, deseta Noć knjige održat će se u petak, 23. travnja 2021. godine, a misija manifestacije i ove godine je poticanje čitanja, promicanje knjige i javno govorenje o njezinu položaju i vrijednosti u suvremenom društvu.  
Tema ovogodišnje „Noći knjiga“ su ljekovite moći knjiga, a u pričama pripovjedačice Lee Đido Božak, koja je utjelovila ovogodišnje zaštitno lice Noći knjige – Knjigušku, uživat će putnici i djelatnici Jadrolinije na deset brodskih linija od sjevera do juga Jadrana.

Jadrolinija je ove godine akciju „Putuj s knjigom“ proširila i na svoje društvene mreže, pa su putnici pozvani da objavljuju fotografije knjiga i čitanja na brodovima Jadrolinije uz #PutujsKnjigom.

       
       
       
lijevi kantun footer
Ovo je službena stranica Jadrolinije. Jadrolinija jamči za točnost podataka samo na svojoj stranici. Red plovidbe podložan je promjenama.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku. Više informacija o kolačićima možete pročitati ovdje. Za nastavak korištenja web stranice JADROLINIJA.HR kliknite na gumb „Slažem se“.

Slažem se