Jadrolinija
Jadrolinija i ove godine potpisala ugovor s Barskom plovidbom za liniju Bar - Bari
17.3.2021.

Rijeka, 17.03.2021. – U sjedištu nacionalnog brodara u Rijeci potpisan je ugovor između Barske plovidbe i Jadrolinije. Ovaj se ugovor već tradicionalno potpisuje od 2016. godine, a njime se definira povezivanje luke Bari u Italiji s lukom Bar u Crnoj Gori, a u sklopu međunarodne linije Dubrovnik - Bari.

Smjer daljnje suradnje dogovorili su i ugovorom potvrdili predstavnik Barske plovidbe g. Mirsad Tršić i predsjednik Uprave Jadrolinije David Sopta.

Početak plovidbe na liniji Bar – Bari zakazan je za 1. lipnja 2021. godine, a linija će biti dostupna do 24. studenog. Liniju će održavati Jadrolinijin trajekt „Dubrovnik“ koji, zahvaljujući svojem kapacitetu i sadržajima poput kabinskog smještaja i restorana, putnicima nudi ugodno spajanje obala Jadrana.

 Suradnja između Barske plovidbe i Jadrolinije podrazumijeva, osim održavanja linije, poslove agenture, prodaje usluga i promocije međunarodnih linija.  

       
       
       
lijevi kantun footer
Ovo je službena stranica Jadrolinije. Jadrolinija jamči za točnost podataka samo na svojoj stranici. Red plovidbe podložan je promjenama.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku. Više informacija o kolačićima možete pročitati ovdje. Za nastavak korištenja web stranice JADROLINIJA.HR kliknite na gumb „Slažem se“.

Slažem se