Jadrolinija
Jadrolinija na online izdanju sajma ITB u Berlinu
10.3.2021.

Rijeka, 10.03.2021. - Između 9. i 12. ožujka Jadrolinija će u sklopu hrvatskog štanda, u organizaciji Hrvatske turističke zajednice, predstaviti svoju ponudu na virtualnom izdanju svjetskog turističkog sajma ITB u Berlinu. Ovaj sajam se nakon 50 godina održavanja u fizičkom obliku prvi put održava online, putem platforme ITB Berlin NOW.

Osim predstavljanja hrvatske turističke usluge, bit će predstavljen i projekt „Safe stay in Croatia“, čiju oznaku nosi i Jadrolinija.

Jadrolinija već dugi niz godina aktivno sudjeluje na turističkim sajmovima, te se ta tradicija nastavlja i ove godine, u formatu prilagođenom uvjetima epidemije koronavirusa. Sudjelovanje na ovogodišnjem izdanju sajma posebno je važno kako bi se razmjenom iskustava utvrdio put oporavka od krize izazvane epidemijom te osnažile pripreme za nadolazeću sezonu.

       
       
       
lijevi kantun footer
Ovo je službena stranica Jadrolinije. Jadrolinija jamči za točnost podataka samo na svojoj stranici. Red plovidbe podložan je promjenama.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku. Više informacija o kolačićima možete pročitati ovdje. Za nastavak korištenja web stranice JADROLINIJA.HR kliknite na gumb „Slažem se“.

Slažem se