Jadrolinija
Predsjednik Uprave Jadrolinije David Sopta sudjelovao u panel raspravi „Povezivanje otoka kao temelj razvoja“
1.3.2021.

Split, 26.02.2021. - U petak, dana 26. veljače 2021. godine, održana je panel rasprava u organizaciji "Slobodne Dalmacije", na kojoj se razgovaralo o povezivanju otoka s kopnom kao glavnom preduvjetu za njihov razvoj. O ulozi nacionalnog brodara u ovoj povezanosti govorio je predsjednik Uprave Jadrolinije David Sopta. U panel raspravi sudjelovali su i Josip Bilaver, državni tajnik za more i EU fondove, Dario Soldo, direktor Sektora za graditeljstvo i promet pri HGK, Goran Puž, član Hrvatskog društva za ceste Via Vita, Domagoj Maroević, ravnatelj Lučke uprave Splitsko dalmatinske županije te Vice Mihanović, ravnatelj Lučke uprave Split.

Panel raspravu možete pogledati ovdje.

Foto: Nikola Vilić/Cropix
       
       
       
lijevi kantun footer
Ovo je službena stranica Jadrolinije. Jadrolinija jamči za točnost podataka samo na svojoj stranici. Red plovidbe podložan je promjenama.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku. Više informacija o kolačićima možete pročitati ovdje. Za nastavak korištenja web stranice JADROLINIJA.HR kliknite na gumb „Slažem se“.

Slažem se