Jadrolinija
Jadrolinija ponosni nositelj oznake „Stay Safe in Croatia“
26.2.2021.

26.02.2021. - Jadrolinija je označena nacionalnom oznakom „Stay Safe in Croatia“, projektom koji se provodi pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i sporta te Hrvatske turističke zajednice. Ovim se projektom poručuje da je Hrvatska sigurna destinacija za putovanje te da se u turizmu i povezanim djelatnostima primjenjuju sigurnosni i zdravstveni protokoli, u skladu s Hrvatskim zavodom za javno zdravstvo. Jadrolinija je prepoznala važnost ovog projekta za nadolazeću sezonu i stvaranje osjećaja sigurnosti kod putnika.

U svojoj je prijavi Jadrolinija istaknula provođenje svih sigurnosnih mjera na brodovima i na prodajnim mjestima, kao i održavanje higijene prostora te brigu o zdravlju svojih zaposlenika.

Ovom oznakom putnici se mogu na dodatni način uvjeriti u sigurnost Jadrolinijinih usluga i putovanja Hrvatskom te se prepustiti uživanju na putu do svog odmora.

       
       
       
lijevi kantun footer
Ovo je službena stranica Jadrolinije. Jadrolinija jamči za točnost podataka samo na svojoj stranici. Red plovidbe podložan je promjenama.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku. Više informacija o kolačićima možete pročitati ovdje. Za nastavak korištenja web stranice JADROLINIJA.HR kliknite na gumb „Slažem se“.

Slažem se