Jadrolinija
Milenijska fotografija slavnog Šime Strikomana u čast Ante Mrvice
25.2.2021.

25.02.2021. - U utorak, 2. ožujka, u 13 sati na gatu 25 splitske luke, održat će se snimanje milenijske fotografije u čast nedavno preminulog dugogodišnjeg zaposlenika Jadrolinije, Ante Mrvice. Milenijsku fotografiju osmislio je i zabilježit će svjetski poznati fotograf, autor više od 700 milenijskih fotografija, Šime Strikoman.

Kako bi događanje proteklo u skladu s epidemiološkim mjerama, u splitskoj luci umjesto statista fotografirat će se iscrtan lik dobrog duha splitske luke. U splitskoj luci, kojoj je Mrvica posvetio život, za ovu priliku bit će složen njegov lik dimenzija 20×17 metara.

Na ovaj način odajemo počast Anti Mrvici, velikom čovjeku, gospodinu i prijatelju svakog putnika.

       
       
       
lijevi kantun footer
Ovo je službena stranica Jadrolinije. Jadrolinija jamči za točnost podataka samo na svojoj stranici. Red plovidbe podložan je promjenama.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku. Više informacija o kolačićima možete pročitati ovdje. Za nastavak korištenja web stranice JADROLINIJA.HR kliknite na gumb „Slažem se“.

Slažem se