Jadrolinija
Održana tradicionalna molitva povodom blagdana svetog Nikole
4.12.2020.

Rijeka, 4.12.2020. - U petak, 4. prosinca, u holu zgrade Jadrolinije u Rijeci održana je tradicionalna molitva uoči blagdana svetog Nikole, zaštitnika pomoraca i djece. Molitvu je predvodio vlč. Mato Berišić, a prisustvovali su predstavnici Uprave Jadrolinije David Sopta, Vjekoslav Dorić i Goran Frković te Marica Njegovan, predsjednica Udruge umirovljenika Jadrolinije te tajnica Odbora za obilježavanje blagdana svetog Nikole. Ovaj je svečani trenutak ove godine bio zatvoren za javnost zbog pridržavanja epidemioloških mjera i zaštite zdravlja sviju prisutnih. Prigodnom se molitvom svake godine prisjećamo Jadrolinijinih pomoraca poginulih u Domovinskom ratu, ali i zahvaljujemo požrtvovnim i vrijednim pomorcima diljem svijeta, kao i svima onima koji su život posvetili moru.

Dan svetog Nikole, zaštitnika pomoraca, djece i putnika, uvijek izaziva pozitivnost i optimizam u nacionalnom brodaru. Nakon brojnih izazova koje je 2020. godina stavila pred Jadroliniju, sveti Nikola dočekan s posebnom radošću i nadom u bolje dane koji slijede.


 


       
       
       
lijevi kantun footer
Ovo je službena stranica Jadrolinije. Jadrolinija jamči za točnost podataka samo na svojoj stranici. Red plovidbe podložan je promjenama.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku. Više informacija o kolačićima možete pročitati ovdje. Za nastavak korištenja web stranice JADROLINIJA.HR kliknite na gumb „Slažem se“.

Slažem se