Jadrolinija
Posada Jadrolinije pomogla u spašavanju putnika
2.12.2020.
Zadar, 2.12.2020. - U srijedu, 2. prosinca, u prijepodnevnim satima na liniji Zadar  – Molat – Brgulje - Zapuntel – Ist na katamaranu Novalja posada Jadrolinije sudjelovala je u spašavanju putnika.
Naime, nakon dolaska broda u luku Zadar, u putničkom salonu onesvijestio se putnik. Istog časa pozvana je hitna pomoć, a zapovjednik Mate Durdov pristupio je reanimaciji. 
Međutim, već tijekom reanimacije putnik je došao k svijesti. Hitna pomoć je došla u vrlo kratkom roku te preuzela putnika.

Pomorci Jadrolinije obučeni se da u svakom trenutku znaju pružiti osnovnu medicinsku skrb te Jadrolinija sustavno ulaže u edukaciju djelatnika. 

       
       
       
lijevi kantun footer
Ovo je službena stranica Jadrolinije. Jadrolinija jamči za točnost podataka samo na svojoj stranici. Red plovidbe podložan je promjenama.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku. Više informacija o kolačićima možete pročitati ovdje. Za nastavak korištenja web stranice JADROLINIJA.HR kliknite na gumb „Slažem se“.

Slažem se