Jadrolinija
Najljepša plovidba – uz Jadroliniju i svetog Nikolu
2.12.2020.
2.12.2020. - Približavanjem dana svetog Nikole brojna djeca pripremaju svoje čizmice za dolazak omiljenog svetca i žarko iščekivanih darova. Međutim, ovog svetca i njegov poseban dan, 6. prosinca, ne vezujemo samo uz djecu. Sveti Nikola za života činio je, prema legendi, brojna čudesa, a među njima je i smirivanje uzburkanog mora, što ga je učinilo zaštitnikom pomoraca. Zato blagdan svetog Nikole u Jadroliniji obilježavamo s posebnom pažnjom.
Jadrolinija je dan zaštitnika pomoraca odlučila obilježiti povezivanjem djece i mora. Oduvijek prepoznajemo važnost svojih najmlađih putnika te nastojimo njegovati i razvijati njihovu ljubav prema plovidbi, kao i odgovornost i poštovanje prema moru. Ove godine, osim tradicionalnog darivanja djece pomoraca i ostalih zaposlenika povodom dana svetog Nikole, Jadrolinija daruje svu djecu. Subotu i nedjelju, 5. i 6. prosinca, sva djeca do 12 godina na bijeloj floti putuju potpuno besplatno! Povezao je tako sveti Nikola svoje štićenike - djecu i pomorce! Ovom akcijom nastoji se simbolično obilježiti brodaru važan dan, ali i pokazati podrška i zahvalnost putnicima Jadrolinije u izazovnim vremenima. 
Besplatne karte moguće je ostvariti na prodajnim mjestima Jadrolinije te putem web stranice i mobilne aplikacije mJadrolinija, a akcija obuhvaća sve trajektne, brodske i brzobrodske linije brodara – od sjevera do juga Jadrana.


       
       
       
lijevi kantun footer
Ovo je službena stranica Jadrolinije. Jadrolinija jamči za točnost podataka samo na svojoj stranici. Red plovidbe podložan je promjenama.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku. Više informacija o kolačićima možete pročitati ovdje. Za nastavak korištenja web stranice JADROLINIJA.HR kliknite na gumb „Slažem se“.

Slažem se