Jadrolinija
Obale Jadrana nikada nisu bile bliže
31.7.2020.
Zadar, 31.07.2020. - U petak 31.07.2020. godine u jutarnjim satima iz Zadra prema Anconi, na staroj dobro poznatoj liniji, zaplovio je Jadrolinijin najmoderniji katamaran Jelena. Obale Jadrana nikada nisu bile bliže jer putovanje ovom međunarodnom brzobrodskom linijom trajalo je svega 3 i pol sata. 

Uz katamaran Jelena, kapaciteta od 403 putnika, te uz brzinu do 40 čvorova, putovanje preko Jadrana nikada nije bilo brže, praktičnije i ugodnije. Linija s dugom tradicijom koja povezuje dvije najbliže točke Jadrana, od iznimne je važnosti za grad Zadar, ali i turizam čitave Jadranske obale. Uspostavljanje ove brze veze među dvjema jadranskim obalama obradovalo  je putnike, što potvrđuje i mladi talijanski par, jedne od prvih putnika na ovoj liniji: „ Putovanje je ugodno i iznenađujuće brzo. Već sam nekoliko puta putovala trajektom na liniji Zadar – Ancona, a ova brza opcija me jako obradovala“. 

Katamaran Jelena iz Zadra za Anconu plovit će pet puta tjedno, utorkom, četvrtkom, petkom, subotom i nedjeljom s polaskom u jutarnjim satima te iz Ancone u te iste dane s polaskom u popodnevnim satima.

Karte za brzobrodsku katamaransku  liniju mogu se kupiti online, putem mobilne aplikacije mJadrolinija ili na prodajnim mjestima Jadrolinije. 
       
       
       
lijevi kantun footer
Ovo je službena stranica Jadrolinije. Jadrolinija jamči za točnost podataka samo na svojoj stranici. Red plovidbe podložan je promjenama.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku. Više informacija o kolačićima možete pročitati ovdje. Za nastavak korištenja web stranice JADROLINIJA.HR kliknite na gumb „Slažem se“.

Slažem se