Jadrolinija
Zračnim i morskim putem do još bolje turističke ponude
23.7.2020.

23.07.2020. - Nacionalni brodar Jadrolinija te nacionalni avioprijevoznik Croatia Airlines potpisivanjem ugovora o poslovnoj suradnji udružili su snage u strateškom promišljanju kvalitetnije turističke ponude. Ovo partnerstvo nastaje s ciljem približavanja zanimljivosti i ljepota naše zemlje putnicima – bilo onima u avionima ili u brodovima. Suradnja se prije svega temelji na međusobnoj marketinškoj potpori, a u skoroj budućnosti rezultirat će i objedinjenom putničkom kartom kojom će se moći koristiti usluge i Croatia Airlinesa i Jadrolinije.

U izazovnim vremenima krize izazvane epidemijom koronavirusa posebno su pogođeni sektor prometa i turizma te su ovakve suradnje pogodne ne samo za nacionalne prijevoznike, već i za gospodarstvo i turizam u cijelosti.

Prilikom potpisivanja ugovora, predsjednik Uprave Jadrolinije David Sopta naglasio je:

„Jadrolinija se s osobitim zadovoljstvom pridružila poslovnoj suradnji s Croatiom Airlines kako bi se putnicima koji dolaze u Hrvatsku avionima približili hrvatski otoci. Broj prevezenih putnika našim brodovima, koji je u rekordnoj 2019. godini iznosio 12,5 milijuna putnika, svakako predstavlja iznimno veliki potencijal za obje tvrtke u smislu ponude za nova putovanja. Vjerujemo da će partnerstvo Jadrolinije i Croatia Airlinesa, morskih i zračnih snaga Hrvatske, vrlo skoro doprinijeti obostranim uspješnim poslovnim rezultatima.“

Predsjednik Uprave Croatia Airlinesa Jasmin Bajić istaknuo je:

„Izazovno okruženje u kojem poslujemo i sve što posljednjih mjeseci dodatno utječe na cjelokupno hrvatsko i svjetsko gospodarstvo pred sve nas postavljaju nove izazove na koje je treba spremno i strateški odgovoriti, kako bi se stvorile konkurentske prednosti u budućnosti. Zbog toga smo odlučili ujediniti snage s Jadrolinijom, vodećim putničkim brodarom u Republici Hrvatskoj, čija se morska flota izvrsno nadopunjuje s našom zračnom.“

       
       
       
lijevi kantun footer
Ovo je službena stranica Jadrolinije. Jadrolinija jamči za točnost podataka samo na svojoj stranici. Red plovidbe podložan je promjenama.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku. Više informacija o kolačićima možete pročitati ovdje. Za nastavak korištenja web stranice JADROLINIJA.HR kliknite na gumb „Slažem se“.

Slažem se