Jadrolinija
Katamaran "Jelena" s putnicima iz Italije sigurno uplovio u zadarsku luku
6.4.2020.
Rijeka, 6.4.2020. - U nedjelju, 5. travnja, u večernjim satima u zadarsku luku Gaženica uplovio je Jadrolinijin katamaran “Jelena”. Izvanredna plovidba Jadrolinijinog katamarana osigurala je povratak u domovinu hrvatskim državljanima koji su se privremeno nalazili u Italiji.

U organizaciji Ministarstva mora, prometa i infrastrukture, Ministarstva vanjskih i europskih poslova, u suradnji s talijanskim vlastima te uz podršku nacionalnog brodara, putnici su iz Italije sigurno otputovali u domovinu.

Putovanje je provedeno uz najstrože mjere zaštite od sprječavanja širenja koronavirusa, a pri iskrcaju putnike su pregledali djelatnici epidemiološke službe te su im određene mjere samoizolacije. U Gaženici su pomorce i putnike dočekali predsjednik Uprave Jadrolinije David Sopta te član Uprave Vjekoslav Dorić čime su iskazali potporu i zahvalnost posadi na profesionalno obavljenom poslu u izvanrednim okolnostima.Zapovjednik katamarana "Jelena"  Nino Matić, predsjednik Uprave Jadrolinije David Sopta i član Uprave Vjekoslav Dorić
       
       
       
lijevi kantun footer
Ovo je službena stranica Jadrolinije. Jadrolinija jamči za točnost podataka samo na svojoj stranici. Red plovidbe podložan je promjenama.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku. Više informacija o kolačićima možete pročitati ovdje. Za nastavak korištenja web stranice JADROLINIJA.HR kliknite na gumb „Slažem se“.

Slažem se