Jadrolinija
Jadrolinija sudjelovala u Konferenciji o europskom pomorstvu
12.3.2020.
Rijeka, 10.03.2020. - U Opatiji je 10. i 11. ožujka održana Konferencija o pomorstvu i neformalni sastanak ministara prometa država članica Europske unije, a sve u sklopu aktivnosti predsjedanja Republike Hrvatske Vijećem Europske unije.
Prvom danu Konferencije prisustvovali su, uz europske ministre nadležne za poslove pomorstva i brodarstva, predstavnici europskih brodara, pomorskih zanimanja, brodogradilišta i drugih grana svjetske i europske pomorske industrije. Konferencija je otvorila brojne, aktualne teme u pomorstvu o kojima se govorilo na nekoliko panel rasprava, uz izlaganja vodećih stručnjaka u pomorstvu. U panelu je sudjelovao i predsjednik Uprave Jadrolinije, David Sopta. Istaknuti su benefiti digitalizacije poslovnih procesa – od povećavanja konkurentnosti na svjetskom tržištu, povećanja efikasnosti do smanjenja troškova. 
Konferencija je rezultirala razmjenom iskustava i ideja, vrijednima za daljnji razvoj nacionalnog brodara.

       
       
       
lijevi kantun footer
Ovo je službena stranica Jadrolinije. Jadrolinija jamči za točnost podataka samo na svojoj stranici. Red plovidbe podložan je promjenama.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku. Više informacija o kolačićima možete pročitati ovdje. Za nastavak korištenja web stranice JADROLINIJA.HR kliknite na gumb „Slažem se“.

Slažem se